вторник, 15 декември 2015 г.

ОТНОСНО УМОПОМРАЧИТЕЛНО ВАРВАРСКИТЕ "ИЗИСКВАНИЯ ЗА КАСАЦИОННО ОБЖАЛВАНЕ"

Налице е безпрецедентно съдебно решение (първоинстанционно, невлязло в сила), пряко базирано на европейското право, с което са осъдени парламентът и Върховният касационен съд! Подробности тук:

http://legalworld.bg/49342.firma-osydi-parlamenta-vks-i-agenciiata-za-privatizaciia-za-nad-700-000-lv.html?fb_action_ids=10205477538679288&fb_action_types=og.comments

Множество юристи коментират във форума към статията, че решението е правилно.

Повтарям вече казаното от мен и тук, за да може да го прочетат повече хора и защото е налице един наистина уникален и много обнадеждаващ случай на съдебно решение.

Госпожи и господа юристи, които смятате, че парламентът може да отговаря за нанесени вреди на граждани, благодаря Ви за мнението, и, ако то е правилно, аз незабавно бих дал под съд парламента за приемането на УМОПОМРАЧИТЕЛНО ВАРВАРСКИТЕ ИЗИСКВАНИЯ ЗА КАСАЦИОННО ОБЖАЛВАНЕ, ДЕЙСТВАЩИ В МОМЕНТА! Вие много по-добре от мен знаете, че на практика в кочината България в момента изобщо няма триинстанционно производство! Много по-добре от мен знаете, че в момента престъпният Върховен касационен съд не допуска 98% от касационните жалби! Много по-добре от мен знаете, че "по закон" престъпният Върховен касационен съд, вместо да решава казусите и да уеднаквява практиката, е прехвърлил това свое задължение върху гражданина. Това е все едно гражданин да отиде на лекар, и лекарят, вместо да прегледа гражданина и да му предпише терапия, да поиска от гражданина сам да посочи каква му е диагнозата!!! САМО АВТЕНТИЧНИ ВАРВАРИ, ПРЕСТЪПНИЦИ И МОРАЛНИ ИЗРОДИ МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ И ВНЕДРЯТ НА ПРАКТИКА ПОДОБНИ "КАСАЦИОННИ ИЗИСКВАНИЯ"! Но освен че изродите искат от мен, гражданина, да им върша работата и да им посочвам собствената им практика, те ме задължават още и да имам адвокат! Така те превръщат правото ми да имам адвокат в задължение, с което зверски нагло погазват Конституцията, чл. 56! Това е АБСОЛЮТНО НЕТЪРПИМА СВИНЩИНА И ЕДИН ДЕН НЯКОЙ ТРЯБВА ЖЕСТОКО ДА ОТГОВАРЯ ЗА НЕЙНОТО СЪТВОРЯВАНЕ!

Няма коментари: