събота, 19 декември 2015 г.

Душевни изцепки на по-добрата част от човечеството

http://legalworld.bg/49485.ekaterina-zaharieva-veche-e-ministyr-na-pravosydieto.html
Млада госпожа започва с нескопосано изказване кариера на министър. Какво ли точно издава душевната изцепка, чуди се един форумист.
Но има ли право да се учудва, когато това е избор на лице, самоопределило се като ... ирландска пастирка. А също и като антикомунист, за когото обаче се доказа, че е бил член на БКП.
За една съдийка все още не е доказано да е била член на БКП. Но категорично се доказа, че докато е агитирала по градове, села и паланки за правова държава и демокрация и против комунизма, е използвала пари на отявлен комунист и доносник на Държавна сигурност.
Водеща в изцепките, разбира се, не е непременно и винаги президентската институция. Трите основни власти твърдо не остават назад, като особено убедителни душевни изпълнения и при тях извъртяват представителки на нежния пол.
Набедена за външен министър танцьорка по душа изуми Брюксел с много особен английски и пълна некомпетентност.
Няколко изящни съдийски физиономии не просто ежедневно, а почти ежечасно хленчат по медиите как някой или не иска да ги избере, или не иска да ги оправи, или направо иска да ги опраска.
Парламентарна дама с рубенсова изящност нашепва на дописник с тефтерче кой точно от политиците да бъде натопен и кой оставен на повърхността.
Оказа се, че пост на висококвалифициран експерт в министерство е зает от апетитна дама с ... неистинска диплома. Фалшива, обаче заверена от Министерството на просветата като истинска. Ама министерството изобщо не е виновно, че е заверило фалшива диплома като истинска.
А дали фалшификаторката отиде в затвора? Не знаем. Щото фалшификаторките, некадърничките, мошеничките и престъпничките от трите власти са от второстепенен интерес. Медиите, също като "народа", преимуществено се вълнуват от чалгарки с големи цици от силикон.
И всички тези забележителни изпълнения за някакви си пет-шест години, при правителството на един пожарникар, по душа футболист! Предишните двадесет изобщо не бяха предлагали подобни изпълнения!
Какво ли още да очакваме от по-добрата част на човечеството?

Няма коментари: